NÆRINGSKONFERANSEN 2015

26. Mar — .


http://www.nkonferansen.no

[Villmarks- og ekspedisjonsfarer, tv-personlighet, forfatter, forlegger og foredragsholder]

Lars Monsen
Villmarks- og ekspedisjonsfarer, tv-personlighet, forfatter, forlegger og foredragsholder

Lars Monsen er en svært populær foredragsholder som er kjent for å trollbinde sitt publikum og inspirere til å legge ut på små og store eventyr!

Lars Monsen er en av Norges mest kjente eventyrere. Han har tilbrakt mer enn 4000 netter i sovepose, over halvparten av dem om vinteren. Han har møtt flere enn 250 bjørner og 70 ulver. Han har gått Norge og Alaska på langs, krysset Canada og levd et år på Nordkalotten. Lars er utdannet allmennlærer og arbeidet som lærer i 2 år før han ble eventyrer på heltid.

Lars Monsen har markert seg som tv-personlighet og ble kjent i 2005 i forbindelse med NRK-programmet «Canada på tvers», som dokumenterte ekspedisjonen hans gjennom Nord-Alaska og Canada. Senere fulgte serien «På tur med Lars Monsen» og «Nordkalotten 365». I 2010 kom suksessprogrammet «Ingen grenser» der Monsen legger ut på langtur sammen med en gjeng funksjonshemmede. For dette fikk han «Folkets pris» under Gullruten 2010, mens selve serien vant i kategorien «Beste reality».

Monsen har skrevet 18 bøker om sine villmarkseventyr. Han er en ivrig hundesledekjører, og har blant annet deltatt i Finnmarksløpet og Femundløpet. For tiden er han aktuell på NRK med programmet «Monsen og hundene» hvor målet er å vinne Iditarod i Alaska, verdens lengste hundeløp på over 1800 kilometer.

Tilbake til events


ØRSTA NÆRINGSKONTOR

VERT MEDLEM!

Som medlem i Ørsta Næringskontor får du fleire fordelar.

HOPPID

STARTE FIRMA?

Hoppid.no er ei fyrstelineteneste for nyetablerarar. Hoppid.no tenesta blir levert av Ørsta Næringskontor og Ørsta landbrukskontor.

Støtteordningar innan landbruk og tiløleggsnøringar som lokalmat og reiseliv.

Næringskonferansen 2016

Planlegginga av Næringskonferansen for 2016 er allereide starta. Representantane i

Les meir

NÆRINGSKONFERANSEN 2015

NATURFESTIVALEN -SAUDEHORNET RETT OPP - 2014

Næringskonferansen Søre Sunnmøre 2014

Ørsta Næringskontor inviterar saman med SpareBank 1 Søre Sunnmøre til årets

Les meir