Folkeuniversitetet Midt-Norge


http://www.orsta-nk.no/uploads/FOLKEU20140717103647679.pdfhttp://www.orsta-nk.no/uploads/FOLKEU20140717103647679.pdfNæringskontoret er blitt kontakta av folkeuniversitetet ang. tilbud om opplæring/oppgradering til ulike yrkesgrupper.

Mulegheitene er mange, men dei nevner spesielt mulegheitene til å ta fagbrev, mesterutdanning for eks. rørleggarar og tømrarar.  Vi har halde infomøter på Amfi Ørsta, der det var spesielt fokus på å ta leiarkurs og/eller fagbrev innan salg/service. Det var stor interesse for denne mulegheita til å heve kompetansen innan denne næringa.

Kursa vil gå i regi av Folkeuniversitete og vere gratis for deltakarane, kun utlegg for lærebøker. Ein prøver å få til fleire kursgrupper slik at ein kan variere på tid på dag/kveld.

For meir informasjn kan ein gå inn på www.fumidt.no, eller kontakte regionsansvarleg: Bodil Aurvåg  e-post: boa@fu.no  tlf:45601029.   Eller kontakt Ørsta Næringskontor


Tilbake til artikler


ØRSTA NÆRINGSKONTOR

VERT MEDLEM!

Som medlem i Ørsta Næringskontor får du fleire fordelar.

HOPPID

STARTE FIRMA?

Hoppid.no er ei fyrstelineteneste for nyetablerarar. Hoppid.no tenesta blir levert av Ørsta Næringskontor og Ørsta landbrukskontor.

Støtteordningar innan landbruk og tiløleggsnøringar som lokalmat og reiseliv.

Næringskonferansen 2016

Planlegginga av Næringskonferansen for 2016 er allereide starta. Representantane i

Les meir

NÆRINGSKONFERANSEN 2015

NATURFESTIVALEN -SAUDEHORNET RETT OPP - 2014

Næringskonferansen Søre Sunnmøre 2014

Ørsta Næringskontor inviterar saman med SpareBank 1 Søre Sunnmøre til årets

Les meir